Vår historia

Restaurang Kocken och Kallskänkan är en restaurang som ordnar catering till företag och privatpersoner med inslag av allt från husmanskostluncher,  middagssbeställningar, bröllop, minnesstunder samt catering till din fest över lag där matlagningen blir ett svårt problem att ordna själv. Vi kan även ordna stora matleveranser till olika tävlingar i sporthallar och andra föreningar som behöver någon form av förtäring.

 Vi har även allt till det som behövs för ett dukat bord för att hyra till din fest som vinglas, porslin, värmehållning m.m.

Festvåningsverksamhet är något som vi brinner för.

Vi har drivit restauranger sedan 80-talet. Restaurang Kocken och Kallskänkan drivs idag av krögarparet Peter och Katarina Nilsson, i en renodlad, klassisk husmanskostanda. Det ligger många års erfarenhet av branschen bakom oss med allt från Nobelfester och bröllop till vanliga bygdegårdsfester.

För oss är det viktigt att det finns en ansvarig på plats under tiden som vi håller öppet för att kunna ta hand om alla våra gäster på allra bästa sätt.

Restaurangen tillhandahåller allt från god mat till bra priser samt serveringspersonal som går att anlita på din tillställning eller fest. Vi kan även hyra ut allt till det dukade bordet. Linnedukar samt servetter finns även att hyra. Även helhetslösningar för en fest i det gröna med partytält ordnas med allt som behövs.

Vi serverar traditionell husmanskost av det mera klassiska svenska slaget. Vi serverar även sallader, goda smörgåsar samt kaffe och kondisbitar i restaurangen. På Fullerö finns även pizzor och annat gott

Vi försöker att ställa alla våra kunder i centrum och se till att varje gäst skall få ett trevligt bemötande. Här kan ni uppleva att ni verkligen är varmt välkomna.

Vi är ordnar allt inom cateringbranschen. Vi kan tillhandahålla allt från porslin till något att sitta på som vi hyr ut samt även fixa till festtält, små som stora. Önskar ni vin och spritpaket så ordnar vi till detta. Önskar ni kompetent personal som servis, kockar och bartender så kan ni anlita detta av oss.

Restaurangen Kocken & Kallskänkan är belägen i Storvreta  E: 4:an avfart 189 som lämpar sig bra för tex. bussgrupper att besöka oss. Speciella busspaket och grupp menyer finnes. Om detta kontakt oss med mera information.

Restaurangen ligger 200 meter från E4:an, Fullerö är öppet alla dagar. Dock ej speciella helger så som ex. julafton.

Kontakta oss för mera information om vad vi kan göra för olika arrangemang.

Varma hälsningar,

Restaurang Kocken & Kallskänkan-Fullerö

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.