Restaurang & Catering

Vi ordnar catering till husmanskosts luncher, bokade middagsbeställningar samt festvåningsverksamhet. Låt oss arrangera ditt bröllop som vi besitter stor erfarenhet av så att denna dag blir minnesvärd. Även juletid så ställer vi även fram ett gediget julbord från små till stora sällskap. Minnesstunder ordnas med både serverings hjälp och olika matförslag.

Vi serverar traditionell husmanskost av det mera klassiska svenska slaget men även det internationella matlagningen på våran buffé i matsalen. Vi ordnar även sallader, goda smörgåsar samt kaffe och kondisbitar i restaurangen.

Vi försöker att ställa alla våra kunder i centrum och se till att varje gäst skall få ett trevligt bemötande. Här kan ni uppleva att ni verkligen är varmt välkomna.

Vi ordnar en helhetslösning till din fest. Vi kan tillhandahålla allt från porslin till något att sitta på som vi hyr ut samt även fixa till festtält, små som stora. Önskar ni vin och spritpaket så ordnar vi till detta. Önskar ni kompetent personal som servis, kockar och bartender så kan ni få hjälp av detta utav oss.

Heidenstamsgatan 75, 754 27 Uppsala

Kontakta oss